Thursday, January 26, 2012

One Little Thing Can Change Your Whole Life

 

Hey girls,happy Thursday to all.

Gladly to share that hari-hari pergi kerja me pakai Premium Beautiful Waist Nipper.Selesa sangat.Dia macam sokong kita punya tulang belakang.Kalau rasa nak pakai ketat, adjust je guna cangkuk yang paling dalam.Kalau rasa nak pakai longgar,guna cangkuk yang paling luar.Mudah kan? Ada juga tali yang boleh kita tarik dan ikat mengikut keselesaan badan kita.Tali yang diimport dari Jepun ini dapat membantu menyelaraskan kontur pinggang.

Bila pakai ni,secara automatik kita akan duduk secara tegak.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra.Bila keadaan ini berulang dari hari ke hari, lama-lama mesti postur badan kita tegak, cantik dan sihat bukan? :p

Rekaan waist nipper juga adalah fleksibel mengikut potongan badan kita yang dapat membuatkan kita alami rasa yang sangat selesa.

Angkat tangan siapa yang tak mahu badan tegak dan cantik???!!!!

waist nipper

Sebenarnya,Waist Nipper ni pon boleh di pakai oleh lelaki yang ada masalah perut buncit tau. Me pakai Waist Nipper ni masa period Alhamdulillah dengan izin Allah my last period tak rasa sakit sangat macam yang sebelum ni sebab Waist Nipper ni dah membantu melancarkan perjalanan darah.

Kepada sesiapa yang ada masalah period pain, bolehlah mencuba korset PB ni. InsyaAllah dengan pemakaian yang konsisten ada akan dapat lihat perubahan dalam masa yang singkat dengan izin Allah.

Kepada kawan-kawan yang berminat juga, boleh hubungi myself di angelus_nymph@yahoo.com.

 

 

No comments: